Sobotní charitativní večer StarDance 19. listopadu představil krásu tance a umění tanečnic a tanečníků - soutěžících v pořadu StarDance i klientů Centra Paraple. Ukázal také sílu lidské solidarity.

Pomáhali diváci pořadu České televize, účinkující i tanečníci na vozíku i bez, organizátoři pořadu a majitelé a zástupci firem a organizací.
Vedle známých osobností a profesionálních tanečníků se na parketu objevily i hvězdy z Centra Paraple - letos to byli Jaroslav Zářecký, Iveta Boleslavová, Romana Košťálová, Hana Kulhavá a Marie Nahodilová. Podobně jako v minulém roce i letos vozík, na kterém se v každé trojici jeden z tančících pohyboval, vypadal spíš jako rekvizita, než jako kompenzační pomůcka. Originální a často náročné choreografie diváky nadchly.
Centrum Paraple díky tomuto večeru a benefiční "Tančírně", kterou uspořádala Česká televize 16. listopadu v Obecním domě, získalo více než 11 milionů korun. Jsou to finanční prostředky, které Paraple potřebuje k zajištění svých služeb lidem s poškozením míchy v příštím roce.
Děkujeme!
Podívejte se na první krásné fotografie z tohoto výjimečného večera.

Zveřejněno 20. 11. 2016