My s vámi, vy s námi, všichni dohromady Pod Parapletem. To byl a stále je hlavní cíl a záměr tohoto projektu. Moc nás těší, že si lidé zvykli na naše akce chodit a že se jim u nás líbí.

Důkazem toho je například nedávno proběhlá Mikulášská, kdy zájem převyšoval možnosti a kapacitu našeho centra. Byl to výjimečně příjemný večer s krásnou předvánoční atmosférou, který si užili děti i dospělí.

Připravujeme ovšem i méně tradiční setkání. Jedním z nich může být např. Host pod Parapletem, kterým bude „sestra v akci“, řádová sestra Angelika, která zcela vybočuje z očekávaného obrazu jeptišky. Pondělním (11. 12.) podvečerem nás provede moderátor Václav Uher.
Do Vánoc můžete využít ještě nabídku na kreativní tvoření v adventní dílně (13. 12.) a také se můžete protáhnout při cvičení pilates s pomůckami (14. 12.)
Pak si i Pod Parapletem naordinuje lehké zklidnění, ale do nového roku vstoupí opět v plné síle.

A co jsme pro vás přichystali?

Filmový klub - Mimoni
Žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni - hrdý Kevin, hladový Stuart a lehce vystresovaný Bob, vyrazili do světa, aby všem svým mimoňským kamarádům vrátili smysl života. Rodinná komedie.
8. 1. 2018 od 17 hod.

Divadlo pro děti – Kouzla skřítků
Veselá pohádka o dvou malých domácích skřítcích a jejich velkém dobrodružství.
15. 1. 2018 od 17 hod.

Host pod Parapletem – Camino na kolečkách
Setkání s Honzou, který se snaží ukázat druhým, že život na vozíku prostě nekončí. Třeba i tím, že se se svým synkem Jendou vydal na svatojakubskou cestu, která sama o sobě přináší neuvěřitelnou atmosféru.
29. 1. 2018 od 18:30 hod.

Filmový klub – Dítě Bridget Jones
Třetího díl slavné filmové série napovídá, že tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství hlavní hrdinky…
5. 2. 2018 od 19 hod.

Více na www.podparapletem.cz.

Přijďte, těšíme se na vás!

5

4