StarDance má sice letos na obrazovkách České televize přestávku, ale nasát neopakovatelnou atmosféru zábavně taneční soutěže můžete i letos.
Třetí ročník charitativní akce České televize a Centra Paraple se v pražském Obecním domě uskuteční 23. listopadu od 20.00 hod., zahájí plesovou sezonu a pomůže lidem s postižením míchy.

Zahraje Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka, pod vedením tanečních profesionálů a známých osobností se naučíte šest standardních a latinskoamerických tanců a především pomůžete dobré věci. Výtěžek z akce poputuje v plné výši Centru Paraple.
Večerem, plným noblesy a tance, vás provede Jolana Voldánová. K poslechu, ale především k tanci, pak zahraje Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka. Během večera zatančí své nejslavnější choreografie pět tanečních dvojic známých z předchozích řad fenomenální taneční soutěže StarDance. Vystoupí Dana Batulková a Jan Onder, Olga Šípková s Markem Dědíkem, Leona Machálková s Michalem Necpálem, Roman Zach s Andreou Třeštikovou a Anna Polívková s Michalem Kurtišem.

Vstupenky na Tančírnu můžete zakoupit zde

tancirna_plakat_a3

Více na http://www.hvezdytanciproparaple.cz/.