Letošní podzim jsme zahájili spolupráci s PNEU PROCHÁZKA s.r.o. Život je jízda, co by ne. Nápad, kterým nás oslovili je jednoduchý. A v jednoduchosti je krása.

Zima už opravdu klepe na dveře a řidiči všeho druhu by už měli mít přezuto. Protože na jedné straně nám to, co máme dělat říkají zákony, ale hlavně, na straně druhé, bychom prostě měli být opatrní, protože špatné pneumatiky zvyšují riziko autonehody. A některé autonehody bohužel končí až na operačním sále a některé i pobytem v Centru Paraple.

„Jsme rádi, že Pneu Procházka spojil své podnikání s filantropií a také osvětou, protože naší snahou je nejen hledat neustále nové dárce a příležitosti k financování Centra Paraple, ale současně i působit na lidi (řidiče), aby na sebe byli opatrní,“ uvedl k nové spolupráci David Lukeš, ředitel Paraplete.

Prakticky naše spolupráce probíhá tak, že máme ve čtyřech pražských pobočkách umístěnou kasičku veřejné sbírky. A řidiči, kteří čekají na přezutí svého vozu, si mohou v prostorách pneuservisu připravit kávu. Na kávu je zve Pneuservis za dobrovolný příspěvek, který ovšem padá právě do sbírkové kasičky Centra Paraple. Na konci roku uvidíme, jak velký bude z akce výtěžek. Pro nás je to však radost už nyní. Děkujeme přátelům z Pneu Procházka za jejich skvělý nápad.

Umístit naši kasičku ve svém obchodu nebo provozu je snadné. Co kdybychom jednu kasičku položili na pult také u vás?