I na letošním ročníku Běhu pro Paraple projevili Centru Paraple přízeň jeho dlouholetí partneři a při slavnostním zahájení předali do rukou Davida Lukeše šeky v celkové hodnotě 380 tisíc korun.

Za DB SCHENKER spol. s r. o., přepravní a logistickou společnost a partnera Běhu 2019, předal šek v hodnotě 150 tisíc korun Martin Bacílek, vedoucí marketingového oddělení.
Kromě přepravy spojené s realizací Běhu a zajištění dobrovolníků na stavbu, pomáhá DB Schenker např. s každoroční výrobou triček pro Běh pro Paraple.

Kaufland Česká Republika v.o.s. daroval na podporu Běhu pro Paraple 100 tisíc korun. Šek předala Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti.
Kaufland se řadí mezi hlavní partnery Centra Paraple již od roku 2013.

Šek na 50 tisíc předal za Trigemu a.s. Ing. Radek Polák, mluvčí společnosti.
Společnost Trigema spolupracuje s Centrem Paraple od roku 1998. A kromě toho, že patří mezi klíčové partnery ve chvílích, kdy Paraple potřebuje něco rekonstruovat nebo přestavět, pomáhá centru také prostřednictvím svého zakladatele pana Marcela Sourala přípravou strategie, rozpočtu a financováním.

Firma Wakkenhat věnovala Centru Paraple své služby ve výši 50 tisíc korun. Zajišťoval ostrahu celé akci, a předvedla ukázku zásahu proti pachateli vycvičenými psy.

Coloplast s Centrem Paraple spolupracuje dlouhodobě a mimo finanční podpory dodává pro jeho potřeby zdravotnický materiál. Zároveň se stal v letošním roce běhovým partnerem.
Šek v hodnotě 30 tisíc korun za Coloplast předal Martin Syrovátko, Key Account & Project Manager.

Všem partnerům děkujeme!
Pomoci si nesmírně vážíme.

Více se o Běhu pro Paraple dozvíte na stránkách www.behproparaple.cz.