Aukce pro Paraple, jenž se koná v rámci aukčních dní galerie KODL (poslední květnový víkend proběhla již 87. aukce této galerie), doznala za poslední roky několika změn.

V posledních ročnících je u vybraných děl věnovaných do aukce ve prospěch našeho centra určená procentuální část z celkové částky, která bez snížení o aukční přirážku podpoří naše služby. Letos se díky této aukci vybralo krásných 1 536 500 Kč.

Podpořit naše centrum prostřednictvím Aukce pro Paraple budete moci zase za rok v rámci 89. aukčního dne galerie KODL. Pokud sami uvažujte o prodeji uměleckého díla a chtěli byste zároveň podpořit Centrum Paraple, ozvěte se nám a my Vás propojíme s panem doktorem Kodlem a jeho úžasným týmem.

Děkujeme všem dražitelům za vydražení všech 12. děl, která podpořila naší organizaci. Děkujeme výtvarníkům a vlastníkům děl za darování části výtěžku z vydražených děl. A moc děkujeme galerii KODL nejen za zprostředkování celé aukce, ale hlavně za dlouhodobé přátelství a skvělou atmosféru, letos už po 11. 

David Lukeš, ředitel Centra Paraple