Výroční aukce Pilsner Urquell

12. prosince 2022
Výroční aukce Pilsner Urquell

Emeritní vrchní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka říká, že po hořkosti plzeňského piva přichází jeho sladkost. Stejně tak tomu bývá i v životě, a i tradiční aukce netradičně s hodinkami přinesla po chvilce hořkosti sladký konec v rekordní vybrané částce 5 782 260 Kč.

Je čas na hořkost? Pokud bychom se bavili o pivu, tak určitě ano. Adventní období máme v Centru Paraple spojené s každoroční aukcí pořádanou Plzeňským Prazdrojem. A plzeňské pivo mají jeho konzumenti zase spojené s jeho jedinečnou chutí, které je hořkost nezaměnitelnou součástí. A čas nám k tomu letos dodala společnost ELTON hodinářská, která pro Plzeňský Prazdroj vyrobila sto osmdesát hodinek PRIM, jejichž dražba podpořila Centrum Paraple velkolepou částkou 5 782 260 Kč.

Bohužel se však neobešla bez hořkosti, kterou nevyvolal plzeňský ležák, ale technické problémy v jejím průběhu. O to více si ceníme chuti dražitelů podpořit nás pokračováním v aukci, a o to více nás mrzí, jestli tyto problémy někomu znemožnily udělat radost sobě či svým blízkým!

Pro Centrum Paraple je podpora Plzeňského Prazdroje velmi významná, určitě jedna z nejzásadnějších. Také díky ní se nám daří získávat finanční zdroje na naši činnost. Společně se bavíme i o společenském dopadu konzumace alkoholu, protože víme, že až třetina úrazů vzniká pod jeho vlivem. A společně řešíme také aukce na naši podporu. Z tohoto důvodu bychom nyní rádi co nejvíce pomohli v komunikaci s nespokojenými dražiteli, kteří mají nějaké otázky, či konkrétní požadavky, proto případné dotazy k proběhlé aukci směřujte na manažera oddělení fundraisingu Jiřího Pokutu – jiri.pokuta@paraple.cz.

Tisková zpráva ke stažení ZDE.

PU 2022

Odebírat newsletter

Život je jízda!

Pojeďte kousek cesty s námi.

Chci darovat